Osztrák jelzálog alapú hitel

Az osztrák hitel egy ausztriai bank által nyújtott szabad felhasználású jelzáloghitel, amely azok számára jelent megoldást, akik BAR/KHR-listás szereplésük miatt vagy bármely más okból kifolyólag magyarországi pénzintézetnél nem juthatnak hitelhez. Az osztrák hitel fedezetéül elsősorban lakóingatlan szolgál, jövedelemigazolásra általában nincs szükség.

Hitelügyintézés Ausztriában

INCE Hunor
Pénzügyi tanácsadó, hitelügyintéző
Hunor Ince - Pénzügyi szaktanácsadó, hitelügyintéző
Hunor független pénzügyi tanácsadó, aki készségesen áll rendelkezésünkre, ha hitelt szeretnénk felvenni. Személyes tapasztalataim alapjám kijelenthetem, hogy Hunor rugalmas, precíz, gyors. Mindíg megtalálja a leg optimálisabb pénzügyi megoldást, legyen bármilyen akadályról szó. Részletesebben: www.ince.at / hunor.ince@ext-es.com

Az osztrák hitel a fedezeti ingatlan aktuális piaci forgalmi értékének 50 %-áig felvehető hitel. A hitelfedezeti érték elbírálásánál az ingatlan forgalmi értékét az értékbefolyásoló tényezők figyelembevételével állapítjuk meg, például: az épület életkora, jelenlegi állapota, városon belüli fekvése, alapterülete és közművei.

Online osztrák hitel kalkulátor »

 • A hitelkérelmeket egyedileg bíráljuk el, ezért a kondíciók nem általánosak.
 • Az osztrák hitel futamideje általában 10-15-20 év.
 • Az osztrák hitel törlesztése negyedéves átalányrészletek visszafizetésével történik, tehát nem kell havonta fizetnie.
 • A hitelkérelmi összeg minimum 20.000,- euró.

A hitelfedezetként felkínált ingatlanra szóló vagyonvédelmi biztosítás, ahol az osztrák hitelt folyósító bank a biztosítás hitelfedezeti, káreseti kedvezményezettje. A fedezeti ingatlanról egy aktuális hivatalos piaci forgalmi értékbecslés készül. 20.000,- euró hitelösszegtől szükséges egy élet- és balesetbiztosítás megkötése.

Az osztrák hitel a szabadfelhasználású hitelek csoportjába tartozik, vagyis a felvett pénzt bármire költheti anélkül, hogy arról el kellene bárkinek is számolnia – tehát bizonyos speciális esetekben olyan célra is költheti, amely célok rendelkeznek a saját “hiteltípusukkal”, például autóhitel, lakásvásárlás, felújítás. Igen, az autóvásárlás sem probléma, ha bármilyen okból kifolyólag itthon nem felel meg az autóhitel felvételéhez szükséges kritériumoknak, de az osztrák hitel felvétele megoldható, akkor új vagy használt autó vásárlására is fordíthatja az összeget.

Osztrák euró alapú hitel felvétele.Amennyiben magyarországi kereskedelmi banknál nem kap elegendő összegű hitelt, elutasították hitelkérelmét mert szerepel a BAR-listán (új nevén KHR – Központi Hitelinforációs Rendszer), alacsony a havi jövedelmének összege, nem bankszámlára érkezik a jövedelme, nincs igazolható jövedelme, banki hitel kiváltását szeretné, vállalkozó vagy cégtulajdonos és nem kaphat APEH 0-s igazolást, kiskorú nevén van az ingatlan, nem tudja kiváltani meglévő hitelét, de van egy forgalomképes ingatlana az ország bármely területén, akkor jó helyen jár, az osztrák hitel megoldást jelent az Ön számára. Hitel Ausztriában kedvező feltételekkel: magánszemélyek jövedelemigazolás nélkül is igényelhetik – vállalkozók esetén éves mérleg és cégkivonat, társasági szerződés, aláírási címpéldány, egyéni vállalkozók esetén vállalkozói igazolvány és egy aktuális adóbevallás benyújtására van szükség.

Kollégáink 14 éves bankszakmai, jelzáloghitelezési és ingatlanforgalmi értékbecslői tapasztalattal segítenek Önnek megoldani hitelfelvételét.

További hitelek, pénzügyi információk.

Online hiteligénylés + hitelkalkulátor

Hitelösszeg Futamidő Törlesztőrészlet
5 000 000 Ft 120 hónap 58 600 Ft/hó
5 000 000 Ft 180 hónap 45 000 Ft/hó
5 000 000 Ft 240 hónap 38 500 Ft/hó

Online osztrák hitel kalkulátor »

Az osztrák hitelek előnyei

 • Nincs területi korlátozás, az ország bármely kis településén lévő ingatlant is elfogadunk: lehet zártkert, tanya, nyaraló, üdülő, külterület, üzem, gyár vagy telephely. Üzlethelyiségre is felveheti a hitelt. További részletek a hitel felvételéről: osztrák hitelek (általános tájékoztató).
 • Az osztrák hitel igényléséhez nem kérünk APEH-igazolást, bankszámlakivonatot, sem közüzemi számlát.
 • A törlesztőrészletet nem kell havonta fizetni.
 • Kiskorú tulajdonában lévő ingatlant is elfogadunk fedezetnek.
 • Nincs előzetes költség, nem kell előre értékbecslés, nincs devizakockázat: Ön euróban veszi fel a hitelt és euróban is fizeti vissza.
 • Előzetes hitelbírálat 8 órán belül.
 • Kamat: 6,75%-9,75% (a bank hitelbírálati döntése alapján).
 • A hitelt belátható futamidőn belül fizeti vissza (maximum 20 év).
 • Az osztrák hitel annuitásos hitel, vagyis a törlesztőrészlet a kamatot és a tőkét is tartalmazza.

Előzetes hitelbírálat 8 órán belül

Az osztrák bankhitel folyósítója előzetes hitelbírálatot végez. Pozitív elbírálás esetén a Bank által kiküldött értékbecslő által sor kerül a helyszíni értékbecslésre, míg negatív elbírálás esetén az Ügyfél osztrák hitel kérelme elutasításra kerül akár feltétlenül, akár feltételesen, úgy mint pl. tulajdoni lap széljegymentesítéséig, kiegészítő szerződések benyújtásáig.

Forras: http://goo.gl/TsZgVw

[catlist]