Magyar rendszámú pornóbuszok Bécsben

Bécs belvárosában pár hónapja –úgy saccoljuk kb. 5-6 – magyar rendszámú ‘pornóbusz’ parkol, a legváltozatosabb, ismert és frekventált helyeken, többnyire tilosban.

A Residenz TPB (TerminPornbabes -szerk.) bordélhyázat reklámozó kisbuszokra ledér öltözetű, különböző pózoktól sem idegenkedő (és feltehetően magyar) lányok vannak matricázva.

A fenszi helyeken parkoló bártáncoslányos buszok egyszerre komikusak és – a magyar országimázs szempontjából mindenképpen – cikik; viszont meg kell hagyni, T. Attila bordélyház-tulajdonos visszás, s ízléstelen ötlete roppant frappáns.

Ugyanis ilyen, szinte pucérnős plakátokat szinte biztosan nem engedélyeztek volna elhelyezni a belvárosban, s amúgy ennyi négyzetméter hirdetés elhelyezése egy vagyonba kerülne, a büntetés amit esetenként a tilosban parkolásért fizetnek, jóval elenyészőbb összegre rúg. Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk az Opera elé leparkoló meztelennős busz sokkal feltünőbb, mint egy a sarkon levő hirdetőoszlop.

A bécsiek nagyrészének azonban nem jönnek be az azóta már lassan az online világot is meghódító (lásd itt:https://www.facebook.com/pages/PornoBussi-Wien/1511490002420554?fref=ts) buszok. Volt aki legraffitispréjzte a matricalányok arcát, dekoltázsát, pópóját. Az is megesett, hogy valaki kiszúrta a buszok kerekeit (ennek a logikájat mondjuk mi nem értjük).

A buszokkal az újságok is tele vannak, nagy a botrány, a városvezetés mégsem tud semmit tenni a buszok ellen, egészen addig amíg nem valóban pucér lányok vannak a buszokra ragaszolva.

A buszok azonban nem csak a Magyarországról, mint pornónagyhatalomról élő sztereotípiákat erősíti a végletekig, de Bécsnek is rossz, legalábbis kínos rúf, mivel minden második slemil turistának a buszokkal pózoló és a matricalányok fenekét tapenoló/puszilgató /nyalogató fotóval lesz tele a 8 gigabájtos memóriakártyája.

Számomra a leglehervasztóbb látvány amikor begerjedt, IQ-bajnok alakok rángatják a buszok ajtaját, abban a hitben, hogy a lányok és a spász a buszokban várnak  rájuk..

10628248_1511494735753414_7903331748349329522_n 897742_1_20140714_puffauto_02

Forras: Ujschlag

[catlist]