Lakáshitel Ausztria bankjaitól

Lakásvásárlás előtt áll és Ön is élni szeretne a hazai bankoknál sokkal olcsóbb osztrák hitelek lehetőségével? Ki is igényelhet osztrák hitel, illetve milyen feltételekkel?
Az Ausztriában felvehető lakáshitelek nemcsak jóval olcsóbbak a hazai bankok ajánlatainál, de sokkal kedvezőbb feltételekkel is igényelhetőek. Egy osztrák lakáshitel esetén így nemcsak lehetőségünk van akár 30-40%-kal olcsóbb havi törlesztőt kapni, hanem a következő előnyökre is számíthatunk:

  • A külföldi bankok nem nézik a BAR listát, így BAR listások is fel tudnak venni lakáshitelt.
  • Euró alapon folyósítanak hitelt, ami stabilabb, mint a Forint, így nem kell tartanunk a magas kamatemelésektől.
  • Ausztriában magasabb az ügyfelek igénye, így európai szintű kiszolgálást kapunk.
  • Lehetőség van a hitelt negyedévente is törleszteni.
  • Egyedi hitelbírálatoknál a jövedelemigazolás mellőzésére is lehetőség van.

Ahány előnye van az osztrák hitelnek, annyi hátránya is lehet, ha nem megfelelő szakemberre bízza a hiteligénylést!

A hiteligénylő nemcsak a földrajzi távolságnak, de az idegen nyelv jelentette akadályoknak is ki van téve, nem beszélve egy tapasztalatlan ügyintéző okozta károkról!
Mivel jelzáloghitelről van szó, aminek fedezete a család otthona, így ne bízza szerencséjét és hitelét a véletlenre, mert nagy a felelősség!

A Bankárnet kollégái lassan 6 éve foglalkoznak osztrák hitelek igénylésével. A hosszú idő alatt nemcsak egyre több Ausztriában található bankkal alakítottunk ki jó kapcsolatot, de lehetőségünk nyílt egyedi ajánlatok kidolgozására is!

Hitelügyintézés Ausztriában

Kedvezményeinknek köszönhetően Ön az osztrák hitelek közül, is garantáltan a legolcsóbbat igényelheti!
Hogy erről meggyőződjön, számoljon weblapunk tetején található osztrák hitel kalkulátor kitöltésével és hasonlítsa össze a kapott törlesztőket az itthon elérhetőekkel.

Biztosak vagyunk, abban, hogy kedvezőbbet talált, így ezzel jelentős mértékben csökkentheti hitelterheit.

Mielőtt még költségekbe verné magát és foglalót tenne le a kiszemelt ingatatlanra, kérje díjmentes hitelbírálatunkat, ahol pontos választ kap arra, maximálisan mekkora osztrák hitelt igényelhet lakástervei megvalósítására.

Forras: http://goo.gl/Oh8VCi

[catlist]