Kirándulás Ausztriában – Alpesi kötél- és kalandparkok Salzburg tartományban

Egy alpesi kötélparkban tett látogatás nemcsak szórakoztató, hanem nagyszerű lehetőséget kínál arra is, hogy személyes határainkat feszegessük. Salzburg tartomány kötélparkjai nagyszerűen illeszkednek a környező tájba, és képzett vezetők gondoskodnak a megfelelő biztonságról.

Az Adventure Center Flachau alpesi kötélparkja
Az alpesi kötélpark számtalan állomást kínál 9 és 12 méter közötti magasságban, a fák koronái között. Az akadálypálya drótkötelekkel, hálókkal és oszlopokkal felszerelt.
www.rafting24.com

Az Alpincenter Flachau alpesi kötélparkja
Az ACS Alpincenter Flachau alpesi kötélparkja a Winkler fürdőtó partján található és 20 különböző állomást kínál 9 és 20 méter közötti magasságban, valamint egy 150 méter hosszú kötélcsúszdát a tó fölött.
www.acs-alpincenter.at

Saalfelden alpesi kötélpark
A talaj közelében végzett gyakorlatokkal szokhatjuk meg lépésről-lépésre a magasságot. Valamennyi akadálypályán outdoor trénerek kísérik és biztosítják a vendégeket.
www.outdoor-geisler.at

Kaprun alpesi kötélpark
A különleges alpesi kötélparkban különböző magasságban kialakított állomások várják a látogatókat, akik akár18 méteres magasságban is próbára tehetik bátorságukat és ügyességüket. A természetes környezetbe integrált kötélparkból nagyszerű kilátás nyílik a Zell am See-Kaprun régióra. Kiemelkedő fénypontok: duplapályás kötélcsúszda, óriáshinta és duplatrapéz.
www.radicalzenith.com

Bärengartenhof alpesi kötélpark
A Bärengartenhof alpesi kötélparkban 10 méteres magasságban tesztelhetjük a határainkat. A talajra a kötélcsúszdán történő izgalmas száguldást követően juthatunk vissza.
www.jugendbaer.at

Alpesi kötélpark az Anif erdei fürdőben
Az Anif erdei kötélparkban 2 és 13 méteres magasság között 6 különböző akadálypálya és 120 állomás várja a látogatókat. A gyermekek 3 éves kortól egy önálló miniparkban tesztelhetik ügyességüket. A speed flying-fox segítségével az Anif erdei fürdő teljes hosszát (kb. 300 méter) átszelhetjük és akár 60 km/h-val is száguldhatunk a levegőben.
www.kletterpark-salzburg.at

Forras: http://goo.gl/Dci3OJ

[catlist]