Bécsben is ragaszt ellenplakátot a Kétfarkú Kutyapárt

Bár csak 3 millió forintot akart gyűjteni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a magyar kormány bevándorlóellenes plakátjaira válaszoló ellenplakátokra, de ennek már az első napon háromszorosát gyűjtötték össze. Végül több mint 33 millió forint gyűlt össze, úgyhogy szerdától több száz óriásplakáttal szórják tele Magyarországot.

Az ellenplakátokból 10 változat készült, mintegy 250 darabot Budapesten tesznek ki. A plakátokból angol nyelvű változat is lesz, ezek többségét a Ferihegyi út mentén teszik majd ki, de Bécsben is lesz egy plakát!

Nem csak a menekültekkel való szimpátia lesz a civil plakátkampány témája, hanem az utóbbi idők fideszes botrányaira emlékeztető plakátokat is kiraknak majd, hogy azokra az ügyekre emlékeztessenek, amelyekről a párt a gyűlöletkampánnyal el szeretné terelni a figyelmet, például a Quaestor-ügyről, a vasárnapi zárva tartásról, vagy az egészségügy és az oktatás helyzetéről.

Az ellenplakátokból egy kerül Orbán Viktor szülőfalujába, Felcsútra is, méghozzá csintalan módon arra a plakáthelyre, ami Simicska Lajos Publimont nevű cégéé.

Hajrá Magyarország, s leginkább hajrá azoknak a magyaroknak akik az otthoni tébolyban sem veszítették el humorérzéküket!

Forras: Ujschlag

[catlist]